Mosaiikkikurssit / Mosaic Courses

LuentoSeuraava kurssi on:

Seuraava kurssi on 13.- 19.6.2017.

Kurssi on tarkoitettu niin aiemmin mosaiikkityötä tehneille kuin myös aloittelijoille.

Opetuskielenä on venäjä ja englanti. Opetus tulkataan suomeksi.

Kurssin hinta on 250 € ja materiaalien perusmaksu 20 €. Materiaaliperusmaksua ei peritä Mosaiikki-ikonikerho Petroksen lukukausimaksun maksaneilta. Venetsialaisesta ja pietarilaisesta mosaiikkilasista, smaltista sekä kultasmaltista peritään lisäksi maksu sen mukaan kuinka paljon on näitä materiaaleja työssään  käyttänyt. Hintaan kuuluu kahvit joka päivä. Omia eväitä voi lämmittää seurakuntatalon keittiössä. Edullinen lounaspaikka on kadun toisella puolella, auki ma-pe. Majoitus ei kuulu hintaan. Sen hankkimisessa pyrimme auttamaan. Muutama henkilö voi yöpyä kurssipaikalla.

 Ikonitaiteen tuntemus tai kiinnostus ikoneita kohtaan ei ole ehtona kurssille osallistumiseen. Kurssille mahtuu 17 oppilasta. Kurssi toteutuu, jos oppilaita tulee vähintään 14.   

Mahdollinen ilmoittautumisen peruminen on tehtävä 14 työpäivää (ma-pe) ennen kurssin alkua, muutoin veloitetaan 30 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus jätetään kokonaan tekemättä, peritään koko kurssimaksu.

 Ilmoittautuminen kursseille tästä.


 

———-

THE COMING MOSAIC COURSES WILL BE HELD

Mosaic icon course 13th -19th June 2017 at Siilinjärvi Church Hall.

 

 

The teaching on the courses focuses mainly on preparing icons based on the old Bysantic mosaic tradition and its technique. However, beginners can start with making e.g. a small detail from a larger ornamental piece. Thus previous knowledge of the art of icons is not an crucial requirement for those taking part in the course.The teaching will take place in English and Russian. The teaching will be translated into Finnish.

Enroll for the courses here