Armo ja laupeus

Sunnuntai, Toukokuu18, 2008 / Hannu Pyykkönen

Äiti Kristoduli on kiertänyt eri puolilla maata esitelmöimässä viimeisimpään kirjaansa “Rukouksen virta” liittyvää aihetta: “Armo ja laupeus”. Oheinen äänidokumetti on nauhoitettu Mikkelissä apostoli ja evankelista Johannes Teologin muistopäivänä 8. päivä toukokuuta. Äänitteen tallentamiseen ja esittämiseen on saatu esitelmöitsijän, äiti Kristodulin lupa.

Noin 50 minuuttia kestävä esitelmä on kuunneltavissa riittävän nopealla internetyhteydellä sekä sopivalla ohjelmalla ja kaiuttimilla varustetulla tietokoneella oheisen linkin kautta:

-> Armo ja laupeus

(© Äiti Kristoduli, äänitetty Mikkelissä, 8.5.2008 - ohjelman osoite internetissä: http://www.ortodoksi.net/audio/armo_ja_laupeus.WMA)


Esitelmän kuuntelemiseen tarvitset tietokoneessasi WMA-tiedoston avaamiseen sopivan ohjelman, esimerkiksi useiden tietokoneiden mukana tulevan Windows Media Playerin tai vastaavan, jolla voi kuunnella ns. WMA-tiedostoja. Tuon edellä mainitun ohjelman voi ladata myös internetistä ilmaiseksi omalle koneelleen osoitteesta:
-> Windows Media Player

Ohjelman lisäksi tarvitset kaiuttimet tai kuulokkeet ohjelman kuuntelemiseen.


Ortodoksi.net

Luokka Ylläpidon lisäämä

1 kommentti

 1. Frank

  Armo ja laupeus asia joka on saannut minussa aikaan ajatuksia ja pohdintoja jo pitemmän ajan Herran armosta olen saannut astua tielle joka antaa joka päivä uutta nöyryyttä minulle, huomaan kuinka pieni ja mitätön olen ja kuinka tarvitsen armoa ja laupeutta uudestaan ja uudestaan että herra on lähelläni ja voin antaa itseni ja murheeni kuten myös kiitokseni Herralle saan rukoilla Jumalanäitiä ja voin kääntyä pyhien puoleen rukouksissa.

  Armosta ja laupeudesta minulle annetaan mahdollisuus tutustua Isään poikaan ja pyhään henkeen pikkuhiljaa niin kuin minulle on tarpeen saan lukea Pyhien Isien kirjoituksia ja toivon että oppisin sisäistämään lukemani että oppisin olemaan toisille avuksi ja tueksi en tiedä toteutuuko se mutta näin toivoisin

  Koen myös että joka aamu joka minulle annetaan on armoa

  Lintulassa päivän päätteeksi kun kävimme nukkumaan koin laupeuden sillä että samassa huonessa minun kansani oli vaimo ja tytär en voinnut kuin kiittäää Jumalaa tästä

  Armoa ja laupeutta sitä on ympärillämme ja toivon että että näkisin sen enkä antaisi maailman huolien häivyttä sen näkemistä ja että osaisin ja muistaisin kiittää siitä

  Tässä joitakin ajatuksia joita Armo ja laupeus herättää minussa

  Haluaisin kiittää sisaria Lintulassa että saimme olla vieraana kiitos siitä

  Hyvää kesää kaikille

Äiti Kristoduli

Äiti Kristoduli on Lintulan luostarin nunna. Hän on viettänyt elämästään 27 vuotta ensin luostarissa Kreikassa ja vuodesta 2001 Suomessa. Äiti Kristoduli on julkaissut useita ortodoksisuutta käsitteleviä kirjoja.

Ortodoksi.net